Jyväskylän posti 40100 saa remontissa uuden ilmeen ja kokonaisen pakettiautomaattikujan

06.08.2018

Postin oma myymälä Jyväskylän Vapaudenkadulla remontoidaan Postin uuden myymäläkonseptin mukaisesti asiakasystävälliseksi ja viihtyisäksi. Posti palvelee 11.8. alkavan remontin ajan viereisessä liiketilassa. Posti on remontin aikana avoinna normaalisti, paitsi lauantait 11.8. ja 20.10., jolloin posti on poikkeuksellisesti suljettu. Remontista aiheutuu poikkeavia kulkujärjestelyjä, jotka opastetaan paikan päällä.

- Posti täyttää tänä syksynä 380 vuotta, ja on hienoa tuoda uusia palveluvaihtoehtoja Jyväskylän postiin. Lokakuun lopussa uudistuneesta postista löytyy mittava 500 lokeron pakettiautomaattikuja, mikä mahdollistaa pakettien nopean noutamisen myös vilkkaissa sesongeissa. Asiakkaiden käytössä on lisäksi tabletteja ja opastavia näyttöjä. Posti kulkee myös taskussa, kun lataa älypuhelimeen OmaPosti-sovelluksen, Postin palvelupisteverkoston johtaja Lasse Huttunen kertoo. 

Oranssia palvelua

Postin henkilökunta palvelee asiakkaita kaikissa postipalveluissa ja -kysymyksissä. Postista voi ostaa muun muassa kortteja, postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Yritysasiakkaille on postilokerot ja rullarata, johon voi jättää nopeasti ja jonottamatta valmiiksi maksetut ja sopimusasiakkaiden lähetykset.

Yritysten postilokeroille on remontin aikana kulku parkkiruutujen puoleisesta sivuovesta.

Posti, Vapaudenkatu 48-50, 40100 JYVÄSKYLÄ
Aukioloajat: ma-pe 8.00 - 20.00, la 10.00 - 15.00

Kaikki alueen palvelupisteet kartalla: posti.fi/postit