Joulupuu-keräys tuotti paljon iloa: Postin Joulupuu-kuljettaja Tommi Öhman vei paketit perille

20.12.2018

Tänä jouluna paketteja on kuljetettu ennätysmäärin. Postilla on ollut ilo osallistua myös Joulupuu-keräykseen sekä lahjoittajana että lahjojen kuljettajana. Keskuspuiston Nuorkauppakamarin organisoimassa Joulupuu-keräyksessä Helsingissä paketteja kertyi yhteensä 17 330, joista reilut 6 000 tuli yksityisiltä lahjoittajilta ja loput yrityksiltä. Keräys perustuu hyväntekeväisyyteen, ja sen kantavana ajatuksena on auttaa haastavissa elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria muistamalla heitä joululahjalla. 

”Pakettivolyymi on ollut todella suuri Helsingin keräyksessä kauppakeskus Forumissa, jonne yksityishenkilöt ovat tuoneet joululahjoja. Olemme tarvinneet luotettavan, vahvan kumppanin, joka toimittaa lahjat Helsingin kaupungin sosiaalitoimen pisteisiin edelleen jaettaviksi lahjojen saajille – Posti on ollut meille juuri sitä”, iloitsee Joulupuu-keräyksen projektipäällikkö Taru Raitio.

Erityiskiitoksen Taru antaa Postin Tommi Öhmanille (kuvassa), josta on vuosien saatossa tullut keräyksen virallinen Joulupuu-kuljettaja.

Tommi Öhman

”Tommin kanssa on ollut todella mukavaa ja mutkatonta tehdä yhteistyötä, ja häntä on kehuttu kovasti aiemmistakin vuosista”, kertoo Taru.

Tommille Joulupuu-kuljettajan työssä palkitsevinta on auttamisen ilo.

”Tänä vuonna Forumista kuljetettiin yhteensä 48 rullakkoa joululahjoja, mikä vastaa neljää kevytkuorma-autollista. Hienointa tässä on se, kun näkee, että apu menee todella sitä tarvitseville”, kuvailee Tommi.

Meillä Postin jouluntekijöillä tahtotilana on, että joulu voi olla jokaiselle ilon juhla. Posti jatkaa työskentelyä tasa-arvoisemman joulun puolesta lahjoittamalla tänäkin vuonna hyväntekeväisyyteen, tällä kertaa kohteenaan Suomen Punainen Risti.