ICT- ja digitalisaatiojohtaja Jani Jolkkonen siirtyy pois Postin palveluksesta

10.01.2018

Posti Groupin ICT- ja digitalisaatiojohtaja ja johtoryhmän jäsen Jani Jolkkonen siirtyy pois Postin palveluksesta. Jolkkonen on toiminut Postissa vuodesta 2002 ja konsernin johtoryhmässä vuodesta 2013. Hän jättää tehtävänsä siirtyäkseen uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle.

- Olen työskennellyt Postissa yli viisitoista vuotta kahdeksassa eri tehtävässä. Posti on ollut minulle todellinen johtamistaidon opisto. Olen kuitenkin karkeasti sanottuna puolivälissä työuraani, ja nyt on aika katsoa jotain muuta, toteaa Jolkkonen.

- Jani on tehnyt todella mittavan ja ansiokkaan työn Postin hyväksi, ja hän on ollut uudistamassa tätä yhtiötä moderniksi postin ja logistiikan palveluyhtiöksi. Haluan kiittää häntä tästä työstä ja toivotan hänelle parhainta menestystä uusissa haasteissa, kiittää Posti Groupin toimitusjohtaja Heikki Malinen.

Muutoksen myötä Tuotannon johtaja Yrjö Eskola vastaa ICT:stäväliaikaisesti oman toimensa ohella. Posti on käynnistänyt hakuprosessin seuraajan valitsemiseksi.

Lisätietoja:

MediaDesk: puh. 020 452 3366
(ma-pe klo 9.00-16.30)

 

Posti on palveluyritys, joka toimittaa markkinoiden älykkäimmät ja asiakaslähtöisimmät postin ja logistiikan ratkaisut. Posti kasvaa uusille palvelualueille ja on entistä merkityksellisempi asiakkaidensa arjessa. Meillä on toimintaa 11 maassa, liikevaihtomme vuonna 2016 oli 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömme määrä on noin 20 500. Liiketoimintamme kattavat myös logistiikkapalveluja tarjoavan Itella Venäjän ja sähköiseen liiketoimintaan keskittyvän OpusCapitan. www.posti.com