Hanna Reijonen on nimitetty Posti Group Oyj:n henkilöstöjohtajaksi

24.01.2018

Kauppatieteiden maisteri Hanna Reijonen, 44, on nimitetty Posti Group Oyj:n uudeksi henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 22.3.2018 alkaen. Konsernin henkilöstöjohtajana vuodesta 2009 toiminut Jaana Jokinen jää eläkkeelle 30.6.2018.

Reijonen toimii tällä hetkellä henkilöstöjohtajana Tieto Suomessa. Ennen Tietoa Reijonen on toiminut henkilöstöjohdon tehtävissä Ericssonilla sekä Accenturella Suomessa.

- Olemme parhaillaan uuden strategiamme mukaisesti uudistamassa palvelukulttuuriamme, jolle digitalisaatio ja kuluttajien uudet tarpeet asettavat uudenlaisia vaatimuksia. Hannan laaja kokemus ja vahva osaaminen henkilöstöjohtamisesta digitaalisessa liiketoiminnassa auttavat meitä tavoitteissamme. Toivotan Hannan lämpimästi tervetulleeksi Postiin jatkamaan Jaanan ansiokasta työtä, sanoo Posti Groupin toimitusjohtaja Heikki Malinen.

- Posti on todella mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, ja on hienoa päästä mukaan rakentamaan Postin palvelukulttuuria. Digitaalisuus ja uudenlaiset ketterät työtavat ovat keskeisessä roolissa asiakaslähtöisyyden ja toimintatapojen kehittämisessä muuttuvassa ympäristössä, toteaa Reijonen.

Malisen mukaan Postin toimiala on ollut viime vuodet historiallisen rajussa murroksessa, ja Jaana Jokisella on ollut tärkeä rooli muutosjohtamisessa, kun Postia on uudistettu asiakaslähtöisemmäksi ja ketterämmäksi palveluyritykseksi.

- Haluan kiittää Jaanaa pitkäjänteisestä uudistustyöstä suuren muutosprosessimme ytimessä. Jaanan aikana on lisäksi modernisoitu Postin HR-toiminto kokonaisuudessaan. Toivotan Jaanalle mitä parhainta menestystä tuleville vuosille, sanoo Malinen.

- Nämä reilut kahdeksan vuotta ovat olleet erittäin kiinnostavaa aikaa niin HR:ssä kuin koko Postissa. Posti on tänään hyvin toisenlainen yritys kuin se, johon tulin. Tänään olemme vahvempia menestymään kovenevassa kilpailussa. Nyt on aika vaihtaa kapulaa ja jätänkin paikkani tosi hyvillä mielin Hannan edelleen luotsattavaksi, toteaa Jokinen.