Flexossa käynnistyvät yhteistoimintaneuvottelut - henkilöstölle pyritään tarjoamaan korvaavaa työtä

04.09.2018

Postin varastoasiakkuuksissa tapahtuvien muutosten vuoksi Flexossa käynnistyvät yhteistoimintaneuvottelut 11.9.2018. Neuvottelut koskevat noin 70 henkilöä, yhteensä yhtiössä on noin 1000 työntekijää.

- Toimialaamme kuuluu jatkuvat asiakasmuutokset. Asiakkaidemme toiminnassa tapahtuu muutoksia, asiakkuudet päättyvät ja saamme uusia asiakkaita. Kykenemme kuitenkin tarjoamaan henkilöstöllemme joustavasti työtä useiden eri asiakkuuksien parista, sanoo Flexon toimitusjohtaja Tommi Törmälä.

Henkilöstölle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan korvaavaa työtä muiden asiakkuuksien parissa, jotta mahdollisilta irtisanomisilta vältyttäisiin. Henkilöstön vähennystarpeen arvioidaan olevan enintään 40 henkilöä. Vähennystarve tarkentuu neuvotteluiden aikana.

Neuvotteluilla ei ole vaikutusta Postin tai Flexon tarjoamiin palveluihin.

Flexo on valtakunnallinen, nopeasti kasvava ja kehittyvä sisälogistiikan palveluyritys. Palvelemme yritysasiakkaitamme logistiikkapalveluissa asiakkaan omissa tiloissa niin arjessa kuin sesongissa. Meitä on jo lähes 1000 flexolaista. Flexossa yhdistyy omistajiensa vahva osaaminen: Postin logistiikkaosaaminen ja SOLin henkilöstöhallinto-osaaminen. Kattava ammattiosaajien henkilöstöpooli palvelee yrityksiä niin arjessa kuin sesongissa.