YIT:n uusiin kerrostalokohteisiin Smartpost-automaatit

12.06.2017

YIT haluaa tarjota asiakkailleen yhä enemmän arkea helpottavia palveluita, joista Smartpost-automaatti on hyvä esimerkki. Palveluun mukaan tulevat Kauppahalli24:n ruokatoimitukset tuovat ruuan verkkokaupan sujuvasti kuluttajan ulottuville.

YIT ja Posti ovat aloittaneet laajan Smartpost-automaattiyhteistyön. Jatkossa automaatit sijoitetaan kaikkiin mahdollisiin YIT:n uusiin kerrostalokohteisiin.

Ensimmäisenä automaatit tulevat Espoon Tuomarilassa sijaitsevaan As. Oy Loimuun sekä naapuriin, As. Oy Tuikkeeseen ja Kajoon. Loimun automaatit on otettu käyttöön kesäkuun alussa, ja Tuikkeen ja Kajon automaatit otetaan käyttöön kesäkuun loppuun mennessä. Ensi vuonna automaatteja on suunnitteilla noin 20 kohteeseen, lähes 2 000 asukkaan ulottuville eri puolille Suomea.

Smartpost-automaatti on kerrostalon omassa tilassa ja asukkaiden käytössä 24/7. Automaatin kautta voi vastaanottaa verkkokauppalähetyksiä. Paketit ja muut verkkokauppaostokset toimitetaan automaatin lukittuihin lokeroihin. Vastaanottaja saa tekstiviestillä saapumisilmoituksen ja luukun avauskoodin. Talon asukas saa ostoksensa kotitaloonsa, ja hän voi noutaa ne juuri itselleen sopivana hetkenä. Lisäksi Smartpost-automaatissa on laatikot lähteville paketeille, kirjeille ja korteille.

Aivan uutena palveluna Smartpost-automaatteihin voi tilata myös ruokaa Kauppahalli24:n kautta. Ruokakassit toimitetaan automaatteihin erillisissä kylmälaatikoissa, jotka varmistavat toimitukselle katkeamattoman kylmäketjun. Automaatteja voi käyttää myös palveluihin, muun muassa pesulapalveluihin, kierrätykseen sekä pienlaitteiden huoltoon.

”Smartpost-automaatit tuovat joustavuutta oman ajan hallintaan, kun ruokaostokset voi napata oman talon aulasta kotiin tullessaan”, toteaa Kauppahalli24:n markkinointijohtaja Hanna-Kaisa Risku.

”Rakennusala on murroksessa, mikä näkyy asuntorakentamisen kehittymisenä kohti asumisen liiketoimintaa. Samaan aikaan arkea helpottavien palvelujen kysyntä lisääntyy. Me haluamme vastata tähän tarpeeseen, ja etsimme jatkuvasti uusi liiketoimintamalleja, palveluja, konsepteja sekä tuotteita sujuvampaan arkeen ja asumiseen. Jatkuvasti kehittyvä ja laajeneva Smartpost-automaattipalvelu on erinomainen esimerkki tästä”, YIT:n Asumisen palvelut -kehitysohjelman vetäjä Pekka Helin kertoo.

Katso video: https://youtu.be/WhcxPYG_aIc