Verkkokauppa.com aloittaa toimitukset myös taloyhtiön omaan SmartPostiin

07.03.2017

Verkkokauppa, palveluiden tarjonta sekä digitalisoituminen muuttavat ihmisten asiointi- ja ostotottumuksia. Ajankäyttö ja liikkuvuus muuttuvat, ja palveluilta odotetaan joustavuutta. Tähän haasteeseen Posti lanseerasi viime vuoden lopulla markkinoille kerrostalojen yhteyteen tulevat SmartPost-pakettilokerikot.

Verkkokauppa.comille halvan hinnan ja laajan valikoiman lisäksi on tärkeää tuotteiden hyvä saatavuus ja nopea toimitus asiakkaalle asti. SmartPost täydentää älykkäästi toimitustarjontaa ja poistaa logistisia esteitä nettiostosten tekemiseen, kiihdyttäen kaupan siirtymistä verkkoon. Verkkokauppa.comin logistiikkajohtaja Miika Heinonen haluaa tarjota yhtiön asiakkaille mahdollisimman joustavat ja monipuoliset toimituspalvelut.

- SmartPost yhdistää kotiintoimituksen ja noudettavan lähetyksen edut, asiakas saa paketin kotiosoitteeseen halvalla, eikä tarvitse päivystää vastaanottamassa lähetystä. Uskomme uuden SmartPostin lisäävän entisestään kiinnostusta netistä tilaamiseen - sen ansiosta tuotteen saaminen nettikaupasta on vaivattomampaa kuin itse kaupassa käynti, kertoo Heinonen.

Postin pakettipalveluiden johtaja Toni Laaksonen kertoo, että kerrostaloihin tulevat SmartPostit helpottavat talon asukkaiden arkea, kun verkkokauppaostokset tai vaikkapa kuukausittain tilattavat painavat koiranruokapussit voi vastaanottaa kerrostalon aulatiloissa olevaan lukolliseen lokerikkoon.

- Palvelu on halvin kotiinkuljetustoimitustapa Suomessa ilman, että ostajan tarvitsee edes olla kotona, selittää Laaksonen.

 

Lisätiedot:
Verkkokauppa.com Oyj:
Miika Heinonen, logistiikkajohtaja, miika.heinonen (at) verkkokauppa.com

www.posti.fi/smartpost