Vauvaperheille helpotusta: vaippapaketit Smartpost-automaatteihin

09.11.2017

Kerrostalojen omissa tiloissa oleviin Smartpost-automaatteihin saa lokakuusta alkaen tilattua myös vaippapaketteja. Isoja ja painavia paketteja ei tarvitse kantaa pitkiä matkoja eikä miettiä, miten vaippapaketin saa mahtumaan kauppakäynnin jälkeen esimerkiksi lastenrattaisiin. Paketin voi noutaa oman talon alakerrasta 24/7. Myös paketin tilauksen voi tehdä silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Paketti omalle tai ystävän vauvalle

Libero-vaippojen markkinointipäällikkö Mia Helenius odottaa innolla asiakkaiden reaktioita uuteen palveluun. 

- Todella mielenkiinnolla katsomme, miten palveluun reagoidaan. Pienen vauvan tullessa perheeseen, halutaan keskittyä uuteen perheenjäseneen, ei niinkään kaupassa käymiseen. Olemme koonneet vastasyntyneille sopivan paketin. Paketissa on kahta vaippakokoa, puhdistuspyyhkeitä, pesunestettä, hoitoöljyä ja esimerkiksi vaipanvaihtoalustoja. Tämän paketin voi tilata omalle vauvalle tai vaikka ystävän vauvalle. Arki helpottuu, kun vauvan perustarvikkeet tulevat suoraan omaan kotitaloon.

Suomalaiset ostavat yhä enenevässä määrin verkko-ostoksia. Ostajalle yksi merkittävä tekijä verkkokaupassa on ostoksen toimitustapa. Smartpost.fi:n kautta ostokset saa kotiin toimitettuna normaalin postipaketin hinnalla. Toimitusmaksu on korkeintaan 5,90 euroa, osassa tilauksissa toimituksen saa jopa ilmaiseksi.

Miten tilaat vaippapaketit?

Mene sivulle Smartpost.fi, valitse ja maksa tarpeeseen sopiva tuotepaketti ja pakettimäärä. Vaippapaketti toimitetaan sinulle siihen automaattiin, jonka olet valinnut ja saat tekstiviestin, kun paketti on saapunut. Voit noutaa paketit sinulle parhaiten sopivana hetkenä.

Miten Smartpost-automaatit toimivat?

Smartpost-automaatteja käytetään verkkokauppaostosten vastaanottamisen ja lähettämisen lisäksi erilaisten palvelujen vastaanottamiseen. Smartpost-automaatit ovat käytettävissä 24/7.  Automaatit ovat modulaarisia ja ne voidaan rakentaa erikokoisista lokeroista.

Vaippapakettien ja muiden verkkokauppaostosten lisäksi automaattiin voi tilata Smartpost.fi:stä arkipäivää helpottavia palveluja. Palvelut ovat esimeriksi suutaripalveluja, pesulapalveluja, näytönvaihto rikkoutuneeseen kännykkään, kodin remontissa tarvittavien koneiden ja laitteiden vuokrausta tai kirjaston aineistojen lainausta. Ruuan verkkokauppaostokset ja tuoreruoka toimitetaan erillisessä kylmälaatikossa, jolloin kylmäketju ei katkea.  

Syyskuussa auennut Smartpost.fi on kauppapaikan beta-versio, jota kehitetään jatkuvasti. Lopullinen versio on valmis vuoden 2018 alkupuolella. Palveluun tulee jatkuvasti lisää uusia yritysten, kuntien ja kaupunkien tarjoamia palveluja.

Verkkokaupan arvioidaan kasvavan Suomessa seuraavina vuosina noin 10 % vuodessa. Posti avaa 1 000 uutta Smartpost-pakettiautomaattia eri puolelle Suomea vuoteen 2019 mennessä. Postilla on tällä hetkellä yli 1 400 palvelupistettä, joista pakettiautomaatteja on yli 500. Euroopassa tätä enemmän pakettiautomaatteja on vain Saksassa Deutsche Postilla. Posti otti pakettiautomaatit käyttöön ensimmäisenä maana Pohjoismaissa vuonna 2011.

Lisätietoa palveluiden kauppapaikasta: www.smartpost.fi