Postipalvelut muuttavat Valkeakoskella K-Market Pepperonista K-Citymarkettiin

10.11.2017

Postipalvelut siirtyvät K-Market Pepperonista Valkeakosken K-Citymarkettiin 1. joulukuuta. Postipalvelut saa K-Marketista 30. marraskuuta klo 16 asti.

Posti palvelee K-Citymarketissa (os. Hakalantie 1, ) 1.12. klo 10 alkaen. Postipalvelut saa muutoin K-Citymarketin laajojen aukioloaikojen mukaisesti ma–pe klo 8–21, la klo 8–20 ja su klo 10–18. 

K-Citymarketista voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Postin pakettiautomaatit palvelevat Valkeakoskella Valtakadun S-marketissa ja Apiankadun K-Marketissa.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu yli 1 400 palvelupistettä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit