Tikkakosken Siwan posti 41160 muuttaa huhtikuussa K-market Tikkariin

24.01.2017

Posti 41160 TIKKAKOSKI tarjoaa postipalveluita Siwassa (os. Kirkkokatu 1) perjantaihin 21.4.2017 kello 16.00 saakka.

Posti muuttaa K-market Tikkariin (os. Kirkkokatu 6) maanantaina 24.4.2017, jolloin postipalveluita saa kello 10 alkaen. Posti palvelee kaupan aukioloaikoina maanantaista perjantaihin kello 7-21, lauantaisin kello 8-21 ja sunnuntaisin kello 12-18.

K-marketista voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit