Teuvan Siwan posti 64700 muuttaa huhtikuussa K-market Teuvaan

11.01.2017

Posti 64700 TEUVA tarjoaa postipalveluita Siwassa (os. Sillanpäänkuja 2) perjantaihin 21.4.2017 kello 16 saakka.

Posti muuttaa K-market Teuvaan (os. Porvarintie 14, 64700 Teuva) maanantaina 24.4.2017, jolloin postipalveluita saa kello 10 alkaen. Posti palvelee kaupan aukioloaikoina maanantaista perjantaihin kello 8–21, lauantaisin kello 8–18 ja sunnuntaisin kello 11–18.

K-market Teuvasta voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.  

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.