SuomiAreenan erikoisleima Porissa 2017

30.06.2017

Porin SuomiAreenassa otetaan tapahtuman ajaksi 10. - 14.7. käyttöön tapahtuman erikoisleima. Leiman saa Postin teltalta saatavaan korttiin tai mukana tuomaansa kirjeeseen tai korttiin Porin Kansalaistorin telttakylästä. Lähetyksen voi myös jättää postitettavaksi teltalla.

Leima on tuttu SuomiAreenan tunnus, joka näkyy vahvasti katukuvassa, mediassa ja sosiaalisessa mediassa.

Postin leima on hauska tapa lähettää terveisiä SuomiAreenalta ja tavoittaa ystäviä Suomessa ja maailmalla. Näin digiaikana on kiva yllätys, kun kotona odottaa postikortti ystävältä, sanoo SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto.

Posti on mukana SuomiAreenassa koko viikon

Posti on mukana Kansalaistorilla teltassa, Purje-lavan kuumassa keskustelussa ja kylmillä koko perheen kesädrinksuilla Torivartissa.

Kansalaistorin telttakylässä

Posti esittelee MTV-lavan vieressä teltassa (paikkanumero 4) maanantaista perjantaihin 10.-14.7. kerrostaloihin rakennettavia Smartpost-automaatteja, Postin Kotipalveluja, mobiilipostikorttia ja leimaa erikoisleimalla  perinteisiä kortteja. Teltassamme voi kirjoittaa myös onnittelun 100-vuotiaalle Suomelle. Onnittelukirja luovutetaan tasavallan presidentille marraskuun lopulla.

Purje-lavan keskustelussa

Heinäkuu kokoaa Poriin kiinnostavia keskustelijoita, kokemista ja tekemistä. MTV:n SuomiAreenalla ja Purje-lavan keskustelussa on tänä kesänä mukana myös Posti.

Torstaina 13.7. klo 15.15-16.30 aiheenamme on Suomi 100 vuoden päästä: Neljä ratkaisua tulevaisuuden osaajille. Koulutus. Työelämä. Taitajat. Taiteilijat.

Keskusteluissa kysytään, teemmekö oikeita asioita oikeaan aikaan koulutuksessa ja työelämässä? Olemmeko me suomalaiset kärryillä ja kuskin paikalla vielä sadan vuoden kuluttua?

Koulutuksesta keskustelevat opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, rehtori ja toimitusjohtaja Tiina Immonen Mercuriasta ja kokki Johan Kurkela Suomen ammattitaitomaajoukkueesta.

Työelämän muutokseen sukeltavat johtaja Turkka Kuusisto Postista, toimitusjohtaja Pia Lemmetty Mamworkista ja teemajohtaja Timo Lindholm Sitrasta.

Samalla kaksi joukkuetta, Taitajat ja Taiteilijat, ratkaisevat yleisön edessä heille annetun haasteen.

Juontajina ovat Baba Lybeck ja Miisa Pulkkinen. Keskustelun järjestävät yhteistyössä Opetus- ja kulttuuriministeriö, Posti, Sivistystyönantajat, Skills Finland ja Suomen Taiteilijaseura.

Torivarteissa MTV-lavalla

Maanantaina 10.7. kello 15.00-15.20 ja tiistaina 11.7. kello 11.40-12.00 Postin oranssi näkyy koko perheen kesädrinksukoulussa. Postilla on näppäriä palveluja myös lomalaisille ja kauppiaille - ruokakassit kulkevat Postin mukana koteihin ja lämpösäädelty elintarvikelogistiikka hoitaa kuljetukset kauppaan asti turvallisesti.

Nähdään ja kuullaan SuomiAreenassa!

Katso lisää: posti.fi/ajankohtaista ja suomiareena.fi

Kuvia tiedotusvälineiden käyttöön