Suolahden Siwan posti 44200 muuttaa helmikuussa K-supermarket Suosikkiin

09.01.2017

Posti 44200 SUOLAHTI tarjoaa postipalveluita Siwassa (os. Asemakatu 8) perjantaihin 10.2.2017 kello 15.30 saakka.

Posti muuttaa K-supermarket Suosikkiin (os. Asemakatu 22, 44200 Suolahti) maanantaina 13.2.2017, jolloin postipalveluita saa kello 10 alkaen. Posti palvelee kaupan aukioloaikoina maanantaista lauantaihin kello 7-21 ja sunnuntaisin kello 10-20. 

K-supermarket Suosikista voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen.


Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.