Strategiajohtaja Sanna Ahonen siirtyy pois Postin palveluksesta

26.10.2017

Posti Groupin strategiajohtaja ja johtoryhmän jäsen Sanna Ahonen siirtyy pois Postin palveluksesta. Hän jää pois johtoryhmästä 31.10.2017, mutta jatkaa Postissa johdon asiantuntijatehtävissä 30.4.2018 asti raportoiden toimitusjohtaja Heikki Maliselle. Muutoksen myötä vastuu konsernin strategiasta ja strategisesta suunnittelusta siirtyy Posti Groupin talous- ja rahoitusjohtaja Sari Helanderille.

- Matka Postissa on ollut mahtava kokemus. Kuten aina hankkeen tullessa loppuun, olo on kiitollinen ja haikea. Voin tyytyväisin mielin lähteä kohti uusia haasteita, sillä Postin strategia vie yhtiötä kohti menestystä. Haluan kiittää kaikkia postilaisia yhdessä yhteisistä vuosista ja toivotan sydämestäni Postille menestystä tulevaisuudessa, toteaa Sanna Ahonen. 

- Sanna Ahonen on tehnyt ison työn Postin strategian uudistamiseksi ja konsernin transformaation edistämiseksi keskellä toimialan vaikeaa murrosta. Haluan kiittää Sannaa hankkeiden menestyksellisestä johtamisesta. Muutosprojekteja on ollut lukuisia ja ne on saatu aikataulussa maaliin. Toivon hänelle parhainta menestystä uusiin haasteisiin, kiittää toimitusjohtaja Heikki Malinen.

Lisätietoja medialle:
MediaDesk: puh. 020 452 3366
(ma-pe klo 9.00-16.30)

Posti on palveluyritys, joka toimittaa markkinoiden älykkäimmät ja asiakaslähtöisimmät postin ja logistiikan ratkaisut. Posti kasvaa uusille palvelualueille ja on entistä merkityksellisempi asiakkaidensa arjessa. Meillä on toimintaa 11 maassa, liikevaihtomme vuonna 2016 oli 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömme määrä on noin 20 500. Liiketoimintamme kattavat myös logistiikkapalveluja tarjoavan Itella Venäjän ja sähköiseen liiketoimintaan keskittyvän OpusCapitan. www.posti.com.