Securitas tarjoaa Smartpost-automaatit toimistoihin

26.09.2017

Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys Securitas on tehnyt Postin kanssa yhteistyösopimuksen Postin Smartpost-automaattien tarjoamisesta Securitaksen asiakkaille. Securitas tarjoaa automaatteja osana omaa palveluvalikoimaansa aulapalvelukohteissa yritysten tiloissa. Yhteistyön kautta Securitaksen asiakasyritysten työntekijät saavat omat verkkokauppaostoksensa, kaupan ruokakassit tai vaikkapa suutarin korjaamat kengät suoraan oman työpaikan aulassa olevaan Smartpost-automaattiin.  

- Securitas haluaa olla edelläkävijä asiakaspalvelun jatkuvassa parantamisessa. Yhteistyö Postin kanssa tuo Smartpost-automaatit ja niiden palvelut asiakkaidemme saataville aulapisteisiimme ja laajentaa näin palveluvalikoimaamme. Palvelu otetaan asteittain käyttöön pääkaupunkiseudun suurimmissa asiakaskohteissamme ja aulahenkilöstömme on perehdytetty opastamaan palvelun käytössä, kertoo aulapalveluiden kehityspäällikkö Niina Ovaskainen.

Smartpost-automaatteja käytetään verkkokauppaostosten vastaanottamisen ja lähettämisen lisäksi erilaisten palvelujen vastaanottamiseen.

- Postille sopimus Securitaksen kanssa on lajissaan ainutlaatuinen ja ensimmäinen Suomessa. Olemme iloisia, että Securitas lähti ennakkoluulottomasti kanssamme kehittämään suomalaisten arkea ja helpottamaan ihmisten elämää sekä säästämään heidän aikaansa. Kun Smartpost-automaatti on oman työpaikan tiloissa, voi työpäivän päätteeksi napata automaatista mukaansa vaikkapa valmiit päivän ruoat, toteaa pakettipalveluiden johtaja Toni Laaksonen Postista.

Ostokset lähelle, nopeasti ja edullisesti

Posti vastaa ostosten toimituksista automaatteihin. Smartpost-automaatit ovat käytettävissä 24/7. Automaatit ovat modulaarisia ja ne voidaan rakentaa erikokoisista lokeroista. Ruuan verkkokauppaostokset ja tuoreruoka toimitetaan erillisessä kylmälaatikossa, jolloin kylmäketju ei katkea. Ensi vuonna Postilla on yhteensä noin 1500 noutopistettä kauppakeskuksissa, kerrostaloissa ja toimistoissa ympäri Suomea.

Palveluiden digitaalinen kauppapaikka Smartpost.fi

Verkkokauppojen lisäksi automaattiin voi tilata Smartpost.fi:stä arkipäivää helpottavia palveluja. Palvelut ovat esimeriksi pesula- ja suutaripalveluja, näytönvaihto rikkoutuneeseen kännykkään, kodin remontissa tarvittavien koneiden ja laitteiden vuokrausta tai kirjaston aineistojen lainausta. Palvelusta saa tilattua myös kauppakasseja, jolloin kylmäketju taataan toimituspäivän iltaan saakka. Tilatut palvelut saa suoraan omassa taloyhtiössä olevaan Smartpost-automaattiin ja jopa valtakunnalliseen Postin pakettiautomaattiverkostoon. Ja nyt Securitaksen myötä myös toimistoihin, joihin Securitas tuo Smartpost-automaatit.

Syyskuussa auennut Smartpost.fi on kauppapaikan beta-versio, jota kehitetään jatkuvasti. Lopullinen versio on valmis vuoden 2018 alkupuolella. Palveluun tulee jatkuvasti lisää uusia yritysten, kuntien ja kaupunkien tarjoamia palveluja. Lisätietoa palveluiden kauppapaikasta: www.smartpost.fi/.

Toni Laaksonen Postista, Securitaksen varastoimitusjohtaja Esa Oksanen ja kehityspäällikkö Niina Ovaskainen haluavat helpottaa suomalaisten arkea.