Rautavaaran Siwan posti 73900 muuttaa huhtikuussa Sattuman Kauppa ja Kahvioon

15.02.2017

Posti 73900 RAUTAVAARA tarjoaa postipalveluita Siwassa (os. Savontie 21) maanantaihin 10.4.2017 kello 15.30 saakka.

Posti muuttaa Sattuman Kauppa ja Kahvioon (os. Kirkkotie 2) tiistaina 11.4.2017, jolloin postipalveluita saa kello 10 alkaen. Posti palvelee myymälän aukioloaikoina ma, ke ja pe kello 9-18 sekä ti, to kello 9-17.

Sattuman Kauppa ja Kahviosta voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita. Postin kirjelaatikko siirtyy myymälän eteen.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.