Joulutervehdysten punainen postituskuori jaetaan Postisen välissä 15.11.

13.11.2017

Punainen postituskuori joulutervehdyksille jaetaan Postisen välissä keskiviikkona 15.11. Punaiset postituskuoret on tarkoitettu edullisimmalla joulun ikimerkillä (0,95 e) lähetettäville joulutervehdyksille. Niiden viimeinen lähetyspäivä on tiistai 12.12. Postituskuoren voi laittaa postiin marraskuunkin puolella, sillä joulukortteja aletaan jakaa vastaanottajille itsenäisyyspäivän jälkeen. Lisää postituskuoria saa posteista ja monilta postimerkkien jälleenmyyjiltä.

Kotimaan ikimerkillä (1,40 e) joulutervehdysten viimeinen lähetyspäivä on keskiviikko 20.12. Nämä kortit jätetään kirjelaatikoihin ilman punaista postituskuorta ennen kirjelaatikoiden tyhjennysaikaa.

Kotimaata kauemmas lähtevien joulutervehdysten viimeiset lähetyspäivät näkee Postin joulusivustolta www.posti.fi/joulu. Esimerkiksi Yhdysvaltoihin Priority-luokan kirjeet tulee lähettää viimeistään 10.12. Joulusivustolla kerrotaan myös pakettien lähettämisestä sekä muut tärkeät joulusesongin vinkit.

Tämän vuoden joulumerkeissä on rakastettuja kuvituksia Rudolf Koivulta. Joulupostimerkit tulivat myyntiin marraskuun alussa kauppoihin, kioskeihin ja posteihin. Niitä voi tilata myös Postin verkkokaupasta ilman toimitusmaksua 15.12. asti www.posti.fi/ostoksille.