Postin palvelu laajentaa yrittäjien palveluiden markkina-alueeksi koko Suomen

26.09.2017

Digitaalisuus tuo uudet mahdollisuudet myös perinteisiä käsityötaitoja tarjoaville yrittäjille. Vuonna 2016 vuoden käsityöläiseksi valitun Juho Ervingin suutarinpalveluja saa nyt 24/7 ja koko Suomessa. 

Suutarinpalvelua Helsingin Töölössä tarjoavan yrittäjä Suutari J. Ervingin markkina-alue ja palvelut laajentuvat kattamaan koko Suomen. Laajentumisen mahdollistaa Postin uusin erilaisille kuluttajapalveluille ja tuotteille perustama palvelukokonaisuus, Smartpost.fi. Tämä palvelukokonaisuus on maailman ensimmäinen, siinä yhdistyvät digitaalinen palvelualusta palveluiden tilaamiseen omalla vastaanottamisen ja lähettämisen automaattiverkostolla. Automaateista palvelut voi vastaanottaa ja lähettää 24/7. Smartpost.fi on kuin digitaalinen kauppakeskus.

- Aikaisemmin suutarintyöt sai tulemalla verstaalleni Helsingin Töölöön. Nyt asiakkaani saavat kenkien suutarinpalvelut kaikilla, riippumatta omasta sijainnista. Samalla verstaani aukioloaika laajenee, kun automaatti palvelee 24/7. Tämä on asiakaspalvelua ja tuo joustavuutta meidän jokaiseen arkeen, kertoo suutari Juho Erving.

Postin Smartpost-automaateilla varustettujen taloyhtiöiden asukkaat voivat ostaa Red Wing -merkkisten kenkien suutarinpalvelut Smartpost.fi-palvelusta. Huollettavat tai korjattavat kengät voi jättää kerrostalojen auloissa sijaitseviin Smartposteihin tai kodin lähellä sijaitsevien markettien pakettiautomaatteihin. Posti toimittaa kengät J. Ervingille ja huollon valmistuttua Posti noutaa ne suutarilta ja toimittaa kengät takaisin asiakkaan kotitalon tiloissa olevaan automaattiin.

Erving on Suomen virallinen Red Wing -merkkisten kenkien korjaamo. Juho Erving on valittu vuoden 2016 käsityöläiseksi. Erving tekee kaikki näiden kenkien korjaukset ja pohjaukset tehtaan alkuperäisillä materiaaleilla.

Lisätietoja:

Kuvia tiedotusvälineiden käyttöön 

Posti perusti palveluiden digitaalisen kauppakeskuksen