Posti noutaa lähetettävät paketit kotiovelta

12.12.2017

Postinjakaja ovella

Postin uusi palvelu helpottaa suomalaisten kiireistä arkea. Posti noutaa ne Postin mobiilisovelluksen avulla maksetut paketit, joihin noutopalvelu on ostettu, lähettäjän kotiovelta ja toimittaa ne vastaanottajalle. 

– Noutopalvelu tarjotaan Postin mobiilisovelluksen avulla lähetettäville paketeille. Asiakas valitsee itselleen sopivan noutopäivän ja aikavälin, milloin Posti tulee noutamaan paketit. Pääsääntöisesti ennen kello 11.30 tehdyt tilaukset noudetaan samana arkipäivänä. Sen jälkeen kuljetamme paketit vastaanottajalle lähettäjän valitsemalla tavalla joko Postin palvelupisteeseen, kuten pakettiautomaattiin tai vastaanottajan kotiovelle, kertoo Kati Nevalainen Postista.

Palvelu maksaa 10 euroa, kun noudettavia paketteja on enintään viisi. Kun paketteja on enemmän, seuraavat 1–5 pakettia maksavat aina 10 euroa lisää (esimerkiksi 6–10 paketin nouto siis 20 euroa). Palvelu ei toimi Ahvenanmaalla.

Postin mobiilisovellus on ilmainen. Sovellus on ladattavissa iOS-, Android- ja Windows Phone -käyttöjärjestelmille. Nevalainen toteaa, että yli 50 % Postin henkilöasiakkaista ostaa paketin postituksen digitaalisesti joko Postin mobiilisovelluksen avulla tai Postin verkkosivuilta.

Näin palvelu toimii: