Posti ja Suomi 100: Ennätysmittainen onnittelu lähtee matkaan tänään Nuorgamista

09.01.2017

Posti on mukana Suomi 100 -hankkeessa, jolla juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea vuonna 2017. Postin tavoitteena on kerätä Suomessa asuvilta, ulkosuomalaisilta ja muilta Suomen ystäviltä ennätysmäärä nimiä yhteiseen juhlavuoden onnitteluun. Vastaavaa nimien keräystä ja onnittelua 100-vuotiaalle maalle ei ole tiettävästi tehty missään eikä koskaan aikaisemmin.

Onnittelukirjan ensimmäinen etappi avataan tänään Lapin Nuorgamin postissa, jossa voi käydä kirjoittamassa nimensä sekä 100 merkkiä pitkän onnitteluviestin.

Nuorgamin postissa onnittelujen keräys on maanantaista keskiviikkoon 9. - 11.1. (K-market Auralan Säästö, Nuorgamintie 4379, 99990 Nuorgam). Posti on avoinna klo 10 - 18.

Sieltä matka jatkuu torstaina kohti Utsjokea ja etelää:

Nimenkirjoituksen ja 100 merkkiä pitkän onnitteluviestin voi tehdä postien lisäksi eri puolilla Suomea järjestettävissä tapahtumissa sekä nimien keräykseen tarkoitetulla Postin nettisivulla www.posti.fi/suomi100. Onnittelukirja 100-vuotiaalle Suomelle sekä siihen liittyvä digitaalinen tiedosto luovutetaan tasavallan presidentille Helsingissä ennen itsenäisyyspäivää 2017.

Postin arki on osa Suomen juhlaa. Onnittelun etenemistä seurataan monella eri tavalla www.posti.fi/suomi100 -sivustolla. Sivulta löytyvät tarkemmat ohjeet nimen ja onnitteluviestin kirjoittamiseen.

Posti on ollut tärkeä osa yhteiskuntaamme jo kohta 400 vuotta, ja haluaa olla sitä myös jatkossa. Palvelemme Suomessa henkilöasiakkaita ja yrityksiä, pidämme huolta kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta.

Nimenkirjoituksen ja 100 merkkiä pitkän onnitteluviestin voi tehdä myös Postin nettisivulla www.posti.fi/suomi100.