Posti ja Pohjoismaiden suurin nettikenkäkauppa Footway aloittivat yhteistyön

10.01.2017

Miesten, naisten ja lasten kenkiä netissä myyvä Footway on tehnyt Postin kanssa 3-vuotisen yhteistyösopimuksen. Posti hoitaa Suomessa Footwayn verkkokaupasta tilattujen kenkien jakelun kuluttajille 3-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Kengät tulevat Ruotsista.

Footwayn tuotevalikoima sisältää yli 600 tuotemerkkiä ja yli 30 000 mallia. Jos vielä joitain vuosia sitten kenkien ostaminen saattoi tuntua työläältä sovittamisen, niukkojen valikoimien tai pitkien toimitusaikojen takia, on Footway poistanut nämä esteet yhdessä Postin kanssa. Tuotteet toimitetaan ilmaiseksi 180 päivän avokaupalla ja palautukset kuluttaja voi tehdä veloituksetta.

Kun paketti on lähtenyt Footwayn varastolta Ruotsista, asiakas saa vahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Paketin saavuttua Postin palvelupisteeseen asiakas saa jälleen saapumisilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostilla. Paketin matkaa voi seurata Postin lähetystenseurantapalvelulla. Oman noutopistepalvelun avulla pakettia odottava asiakas voi puolestaan määritellä itselleen sopivimman paketinnoutopaikan.

- Haluamme yhdessä Postin kanssa tehdä verkkokaupasta nopeamman, helpomman ja miellyttävämmän. Verkkokauppa on ottanut viime vuosina isoja askelia, mutta kehittämisen varaa on vielä. Nopeat toimitukset, lyhyemmät toimitusajat ja myöhemmät noudot ovat Footwaylle kulmakiviä. Yhdessä asiakkaidemme ja Postin kanssa kehitämme verkkokauppaa, sanoo CEO Daniel Mühlbach Footwaysta.

Posti tarjoaa Footwaylle ennen kaikkea luotettavuutta koko Suomen kattavan jakeluverkostonsa kautta. Postin verkostoon kuuluvat 1400 noutopistettä, 480 pakettiautomaattia ja yli 900 postitoimipistettä.