Porvoon K-market Gammelbackaan avattiin Postin pakettiautomaatti

22.09.2017

Uusi Postin pakettiautomaatti K-market Gammelbackassa (os. Suolaketie 2, 06405 Porvoo) tuo porvoolaisille lisää vaihtoehtoja verkkokauppaostosten vastaanottamiseen ja pakettien lähettämiseen. Pakettiautomaatti otettiin käyttöön 22.9.2017.

Porvoossa on entuudestaan kolme suosittua pakettiautomaattia:

Pakettiautomaatti, S-market Porvoo keskusta, Rauhankatu 24
Pakettiautomaatti, S-market Näsi, Aleksanterinkaari 1
Pakettiautomaatti, Sale Huhtinen, Kesätuulentie 2

Kaikki postipalvelut tarjoaa K-Citymarketin posti, os. Runeberginkatu 33

Asiakkaat pitävät IROResearchin toteuttamassa tutkimuksessa Postin pakettiautomaatteja helppoudessa, nopeudessa ja aukioloajoissa maan parhaimpina pakettien noutopaikkoina. Postin palvelupisteverkostossa on maanlaajuisesti n. 480 pakettiautomaattia.

Verkko- ja mobiilipalvelut sujuvaan lähettämiseen ja vastaanottamiseen

Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Pakettien vastaanottamisessa auttaa Postin mobiilisovellus, joka antaa arvion paketin perilletulopäivästä ja kellonajasta. Jos on tilannut lähetyksen Postin pakettiautomaattiin, sovellus ilmoittaa lähetyksen saapuneen ja kertoo lokerokoodin pakettiautomaatille. Posti-sovelluksen voi ladata älypuhelimen sovelluskaupasta.

Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi ja jättää paketin postiin tai pakettiautomaattiin Helposti-koodilla: www.posti.fi/lahettaminen

Kaikki Postin palvelupisteet kartalla: www.posti.fi/postit

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista yli 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.