COMPANY
Tiedotteet ja uutiset

Paketteja voi noutaa läpi viikonlopun

15.12.2017

popup pakila

Useimmat postin palvelupisteet ovat avoinna tänä viikonloppuna. Posti toimittaa paketteja noudettaviksi myös lauantaina, ja suosituimpia pakettiautomaatteja täytetään lauantain lisäksi sunnuntaina. Tekstiviestisaapumisilmoitukset lähetetään vastaanottajille heti, kun paketti on noudettavissa.

Postin omat myymälät palvelevat aattoon asti pidennetyin aukioloajoin: arki-iltaisin klo 20 saakka, lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina 12-16. Ne ovat avoinna vielä lauantain 23.12. klo 10-16.

Osa väliaikaisista pop up -noutopisteistä palvelee myös viikonloppuna, niiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät Postin verkkosivuilta.

Postien ja pakettiautomaattien sijainnit ja aukioloajat: posti.fi/postit .

Joulukortteja ja paketteja lajitellaan myös viikonloppuna

Postin lajittelukeskukset toimivat täydellä teholla. Tällä viikolla paketteja käsitellään yli miljoona kappaletta. Myös ensi viikosta odotetaan reilun miljoonan paketin viikkoa.

Jouluvalmistelut ovat käynnissä monessa kodissa, ja joululahjoja lähetetään vilkkaasti Postin kautta. Kotimaan paketit voi lähettää edullisimmin pakettiautomaateilta tai maksamalla postimaksun etukäteen verkossa tai Posti-mobiilisovelluksella vielä keskiviikkona 20.12. Posteista kotimaan paketit tulee lähettää jouluksi viimeistään tiistaina 19.12. Pakettien viimeinen lähetyspäivä Ruotsiin ja Baltiaan on maanantai 18.12.

Joulutervehdyksiä voi lähettää kotimaan ikimerkillä vielä 20.12. Miljoonat joulukortit ovat jo Postin lajittelussa ja matkalla vastaanottajille. Oikea osoite on tärkeä, jottei osoiteselvitys hidasta joulutervehdyksen kulkua.

Lisätietoa joulukorttien ja pakettien lähetysajoista: posti.fi/joulu .