OpusCapitan yhteistoimintaneuvottelut Document and Transactions Processing -liiketoimintayksikössä päättyneet

29.05.2017

OpusCapita on saanut päätökseen yhteistoimintaneuvottelut Suomen digitointi- ja tulostustuotannon uudelleenjärjestämiseksi Document and Transaction Processing -liiketoimintayksikössä.

Muutoksen tavoitteena on sopeuttaa toimintaa vastaamaan markkinoiden volyymilaskua ja parantaa kannattavuutta järjestelemällä uudelleen Helsingissä tuotettavia digitointi- ja tulostuspalveluita.

Muutoksen kohderyhmänä Suomessa oli yhteensä 69 vakituista henkilöä. Neuvotteluiden tuloksena 15 vakituisen henkilön työsuhde päättyy tuotannollisin ja taloudellisin perustein. Vähennykset toteutetaan vuoden 2017 loppuun mennessä. OpusCapita tarjoaa irtisanottavalle henkilöstölle uudelleensijoitusvalmennusta.

Lisätietoja:

Pellervo Hämäläinen, viestintäpäällikkö, OpusCapita
pellervo.hamalainen (at) opuscapita.com


OpusCapita auttaa organisaatioita myymään, ostamaan ja maksamaan tehokkaammin tarjoamalla laajennettuja hankinnasta maksuun ja tilauksesta kassaan -ratkaisuja. Käsittelemme vuosittain yli 8000 asiakkaan 600 miljoonaa transaktiota yli 100 maassa. OpusCapitan globaalissa ekosysteemissä ostajat, toimittajat, pankit ja muut osapuolet voivat verkottua, toimia ja kasvaa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa siirrämme osto-, hankinta- ja talousprosessit digiaikaan. Vuonna 2016 OpusCapitan liikevaihto oli 240 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 2000. Vuonna 1984 perustetun OpusCapitan pääkonttori on Helsingissä. OpusCapita on Posti Group Oyj:n tytäryhtiö. Lisätietoja on osoitteessa: www.opuscapita.com