Kauppakeskus Matkukseen Kuopiossa avattiin uusi Postin automaatti

10.11.2017

Matkuksen kauppakeskuksessa palvelee nyt Postin uusi Smartpost-automaatti. Automaattiin voi vastaanottaa verkkokauppaostoksia ja muita paketteja. Sen avulla voi myös lähettää valmiiksi Postin verkkopalvelulla tai mobiilisovelluksella maksettuja paketteja.

- Kuopio kasvaa etelään päin, ja vasta avattu K-Supermarket tuo asiakkaita meille myös päivittäistavaraostoksille. Postin automaatti voi palvella heitä samalla käynnillä, asiakaskokemuspäällikkö Salla Leinonen Matkus Shopping Centeristä sanoo.

Matkus Shopping Center
Matkuksentie 60, 70800 KUOPIO
ma-pe 10.00 - 21.00, la 10.00 - 19.00, su 11.00 - 18.00

Katso kaikki Kuopion alueen Postin palvelupisteet
Maksa paketti etukäteen verkossa

Pakettien lisäksi Smartpost-automaattiin saa palveluja

Verkkokauppaostosten lisäksi automaattiin voi tilata Smartpost.fi:stä arkipäivää helpottavia palveluja. Palvelut ovat esimeriksi suutaripalveluja, pesulapalveluja, näytönvaihto rikkoutuneeseen kännykkään, kodin remontissa tarvittavien koneiden ja laitteiden vuokrausta tai kirjaston aineistojen lainausta. Ruuan verkkokauppaostokset ja tuoreruoka voidaan toimittaa automaattiin erillisessä kylmälaatikossa, jolloin kylmäketju ei katkea. Osa palveluista on tarjolla alueellisesti.

Syyskuussa auennut Smartpost.fi on kauppapaikan beta-versio, jota kehitetään jatkuvasti. Lopullinen versio on valmis vuoden 2018 alkupuolella. Palveluun tulee jatkuvasti lisää uusia yritysten, kuntien ja kaupunkien tarjoamia palveluja.

Verkkokaupan arvioidaan kasvavan Suomessa seuraavina vuosina noin 10 % vuodessa. Posti avaa 1 000 uutta Smartpost-pakettiautomaattia eri puolelle Suomea vuoteen 2019 mennessä. Postilla on tällä hetkellä yli 1 400 palvelupistettä, joista pakettiautomaatteja on yli 500.

www.smartpost.fi