Masalan postipalvelut siirtyvät marraskuussa kirjastosta K-Market Masalaan

29.05.2017

Masalan 02430 postipalvelut muuttavat 20.11.2017 K-Market Masalaan, os. Tinankuja 1. Samassa yhteydessä K-Marketissa otetaan käyttöön Postin automaatti, josta voi noutaa paketteja ja lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä kaupan aukioloaikojen mukaan. Näin esimerkiksi verkkokauppaostoksia voi noutaa myös viikonloppuisin.

K-Market Masala tarjoaa kaikki postipalvelut maanantaista perjantaihin klo 8-19 ja lauantaisin klo 8-16. Postin automaatti palvelee koko kaupan aukiolon ajan maanantaista perjantaihin klo 7-21, lauantaisin klo 7-20 ja sunnuntaisin klo 10-20.

Masalan kirjasto, os. Sundsbergintie 1, tarjoaa postipalvelut 17.11. klo 15 asti.

Paketit ovat noudettavissa Postin lisäksi myös automaatista. Vastaanottaja saa paketista saapumisilmoituksen, jossa kerrotaan paketin noutopaikka. Automaattiin voi myös jättää valmiiksi maksettuja paketteja. Paketin voi maksaa etukäteen Postin verkkopalvelussa, josta saatu Helposti-koodi kirjoitetaan tarraan ja kiinnitetään paketin päälle. Tarroja Helposti-koodille saa postista. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen

Asiakkaat pitävät IROResearchin toteuttamassa tutkimuksessa Postin pakettiautomaatteja helppoudessa, nopeudessa ja aukioloajoissa maan parhaimpina pakettien noutopaikkoina.

Verkko- ja mobiilipalvelut sujuvaan lähettämiseen ja vastaanottamiseen

Pakettien vastaanottamisessa auttaa Postin mobiilisovellus, joka antaa arvion paketin perilletulopäivästä ja kellonajasta. Jos on tilannut lähetyksen Postin pakettiautomaattiin, sovellus ilmoittaa lähetyksen saapuneen ja kertoo lokerokoodin pakettiautomaatille. Posti-sovelluksen voi ladata älypuhelimen sovelluskaupasta.

Kaikki Postin palvelupisteet kartalla: www.posti.fi/postit