Logistiikka tuo lisää työtä jopa 500 postilaiselle

17.03.2017

Posti ja Sinebrychoff julkaisivat 9.3. uutisen sopimuksesta, jonka myötä Posti hoitaa Sinebrychoffin tuotteiden siirtokuljetukset, jakelut, hyllytykset ja paluulogistiikan kattavasti lähes koko Suomessa. Panimojakelusopimus tuo arviolta 500 postilaiselle lisää työtä. Lisätyö tulee kuljetukseen, terminaalityöhön, jakeluun ja tuotteiden hyllytykseen valtakunnallisesti vuoden 2018 kevääseen mennessä.

- Olen erittäin iloinen siitä, että voimme logistiikan kasvaessa tarjota lisätyötä postilaisille. Posti on Suomen suurin logistiikka-alan yritys. Logistiikan ammattilaisemme, digitalisoitu ja maan kattava tuotantoverkostomme, digitaaliset logistiikkaratkaisut yhdistettynä kattaviin toimitusketjuratkaisuihin palvelevat asiakkaidemme tarpeita. Toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden paikallisten kuljetuspalveluyritysten kanssa. Posti tarjoaa työtä noin 800 kuljetusyrittäjälle ympäri Suomen, sanoo Postin paketti- ja logistiikkapalveluiden johtaja Jukka Rosenberg,

Postin liiketoimintaympäristö on ollut jo muutamia vuosia voimakkaassa rakennemuutoksessa. Posti kasvaa strategiansa mukaisesti logistiikassa ja Postin tavoitteena on olla vuonna 2018 asiakkaiden ensimmäinen valinta postin ja logistiikan palvelujen tarjoajana.

Rosenbergin mukaan suuret yritysasiakkaat edellyttävät logistiikassa toimitusvarmuuden ja tehokkuuden lisäksi sellaisia ICT-ratkaisuja, joilla kuljetusten ja tavaravirtojen läpinäkyvyyttä voidaan parantaa. Rosenberg uskoo materiaali- ja tietovirtojen sekä toimitusketjun läpinäkyvyyden ja digitaalisten ratkaisujen nousevan merkittäväksi kilpailutekijäksi myös elintarvikelogistiikassa.

Lue lisää