Espoon Kivenlahden posti 02320 muuttaa 5. kesäkuuta K-Market Kivenlahteen – Nöykkiöön avataan uusi Postin noutopiste

12.05.2017

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Kivenlahden posti 02320 Espoo siirtyy maanantaina 5.6.2017 K-Market Kivenlahteen (os. Merivalkama 2). Avauspäivänä postipalveluja saa klo 10 alkaen. Posti palvelee K-Marketissa laajoin aukioloajoin viikon jokaisena päivänä: ma-la 7-22 ja su 9-22.

Postin oma myymälä Kauppakeskus Lippulaivassa tarjoaa postipalvelut normaalisti perjantaihin 2.6.2017 klo 16 asti. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutosta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Uusi Postin noutopiste tuo Nöykkiön asiakkaiden paketit lähemmäs

Posti avaa palvelupisteverkoston uudistuksen myötä lisää Postin noutopisteitä. Postin noutopiste aloittaa K-Market Nöykkiössä 1.6.2017 (os.Oxfotintie 1, 02330 Espoo). Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat paketit ja muut postilähetykset.

Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä postimerkein. Paketin postimaksun voi maksaa valmiiksi myös Postin lähettämisen verkkopalvelussa. Palvelu antaa Helposti-koodin, jolla paketin voi jättää jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen.

Noutopiste palvelee K-marketin pitkien aukioloaikojen mukaan: ma-pe 7-23, la 8-23 ja su 9-23.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella.

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista yli 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.