Kajaanin Mamselli jatkaa ateriakuljetusyhteistyötä Postin kanssa

26.09.2017

Ateria- ja puhtaanapitopalveluita tarjoava Kajaani Mamselli -liikelaitos ja Posti ovat sopineet ateriakuljetusyhteistyön jatkumisesta. Mamselli tarjoaa kajaanilaisille päivittäin noin 11 500 ateriaa. Posti kuljettaa aterioita kaupungin kouluihin, päiväkoteihin ja palvelutaloihin. Kaikki toimitukset ovat etukäteen aikataulutettuja ja reititettyjä. Posti on hoitanut ateriakuljetuksia Kajaanissa jo vuosien ajan. 

- Kilpailutuksessa Posti täytti hyvin Kajaanin Mamsellin asettamat kriteerit. Kustannusten hallinta on meille hyvin tärkeää. Tämän vuoksi laadimme tarjouspyynnön niin, että tarjoajat saivat itse suunnitella mahdollisimman toimivat ja siten myös kustannustehokkaat reitit. Posti onnistui tässä työssä erittäin hyvin. Posti on meille pitkäaikainen yhteistyökumppani ja luotamme sen toimitusvarmuuteen. Haluamme kehittää omia prosessejamme edelleen ja toivomme, että saamme Postista tähän kehitystyöhön hyvän kanssakulkijan ja sparraajan myös tulevaisuudessa,johtaja Tuija Vuorinen Kajaanin Mamsellista kommentoi. 

Posti toteuttaa ateriakuljetuksia tällä hetkellä noin 100 paikkakunnalla. Se vie vuodessa kaksi miljoonaa ateriaa koteihin ja päivittäin 500 000 ateriaa päiväkoteihin, kouluihin, palvelutaloihin ja muihin kuntien toimipisteisiin. Posti on ollut kaupunkien ja kuntien kumppani ateriatoimituksissa vuodesta 1997 lähtien. 

Kaikki Postin tarjoamat alueelliset ateriakuljetukset ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja, jolloin kuljetusajat ja paikat sekä toimintatavat on sovittu asiakkaan tarpeen mukaan. Posti koetaan tutuksi ja luotettavaksi kuljetuskumppaniksi. Vuoden 2015 alusta alkaen kaikki Postin palvelut Suomessa ovat 100-prosenttisesti hiilineutraaleja.