COMPANY
Tiedotteet ja uutiset

Jyväskylän Minimaniin Postin pakettiautomaatti

30.11.2017

vastaanottamiseen ja pakettien lähettämiseen uuden vaihtoehdon, kun kaupungin neljäs pakettiautomaatti avattiin Minimani Jyväskylään (Vapaaherrantie 11, 40320 Jyväskylä). Uusi pakettiautomaatti otettiin käyttöön 27.11.2017.

Jyväskylän keskustan alueella palvelee nyt yhteensä neljä pakettiautomaattia:

Pakettiautomaatti, Minimani Jyväskylä, Vapaaherrantie 11 Pakettiautomatti, Kauppakeskus Forum, Asemakatu 7 Pakettiautomaatti, S-Market Kolmikulma, Puistokatu 2 Pakettiautomaatti, K-Supermarket Lutakko, Lutakonaukio 1

Täyden palvelun posti sijaitsee osoitteessa Vapaudenkatu 48.

Yhteensä Jyväskylän kaupungin alueella on 15 pakettiautomaattia. Kaikki palvelupisteet on listattu osoitteessa posti.fi/postit.

Postin palvelupisteverkostossa on yhteensä noin 480 pakettiautomaattia. Pakettiautomaattien kapasiteettia on kasvatettu entisestään tänä syksynä lisäämällä lokerotilaa yhteensä 4 200 lokerolla.

Joulun alla pakettien vastaanottamiseen käytössä myös pop up -noutopisteet

Pakettien joulusesongin volyymipiikin ajan (27.11.–22.12.) osa paketeista ohjataan väliaikaisille noutopisteille, joita sijaitsee muun muassa kauppakeskuksissa ja muiden Postin palvelupisteiden yhteydessä. Noutopiste määräytyy vapaan hyllytilan mukaan, ja se ilmoitetaan aina saapumisilmoituksessa. Joulun alla Jyväskylässä palvelee viisi pop up -noutopistettä. Väliaikaisten noutopisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät posti.fi-sivuilta.

Kaikki Postin palvelupisteet löytyvät osoitteesta posti.fi/postit .

Tiedotetta korjattu 30.11.2017 klo 13.35: Täsmennetty Jyväskylän pakettiautomaattien määrä.