Lähes kaikki joulupostit jo perillä! Paketteja voi noutaa joulukuusen alle viikonloppunakin

22.12.2017

Joulu on postilaisille vuoden suurin sesonki. Lähes 100 % ajallaan postitetuista lähetyksistä on saatu jaettua tämän päivän ja illan aikana koteihin, yrityksiin sekä noudettaviksi Postin palvelupisteisiin, jotka ovat auki aatonaattona.

Muutama sata Postissa väärin ohjautunutta joulutervehdystä päästään jakamaan vastaanottajille inhimillisen virheen takia vasta joulun jälkeen. Olemme hyvin pahoillamme tapahtuneesta.

Postin osoiteselvityksessä vielä noin 50 000 joulutervehdystä

Lähetykset, joissa on väärä tai puutteellinen osoite, käyvät läpi Postin osoiteselvityksen. Osoiteselvitystä on tehty koko joulunalusajan. Tämän hetkisen arvion mukaan osoiteselvitystä odottaa vielä noin 50 000 joulutervehdystä ja ne jaetaan vastaanottajille joulun jälkeen.

Postin palvelupisteitä auki vielä aatonaattona

Postin omat myymälät ja pop up -noutopisteet ovat avoinna vielä aatonaattona 23.12., jotta lähetyksiä voi edelleen noutaa aatoksi. Monet kumppaniyritysten postit palvelevat myös pyhäpäivinä.

Pakettiennätyksiä ja miljoonia joulukortteja

Postin jouluvalmistelut alkoivat jo juhannuksena. Tänä jouluna on lyöty ennätyksiä pakettimäärissä ja suomalaisille rakkaita joulukortteja on jaettu jälleen miljoonia. Lähetysmäärät varmistuvat joulukuun lopussa.

Yhteensä lähes 20 000 postilaista ja 3 700 jouluapulaista palveli tänä vuonna asiakkaita ja oli Joulupukin apulaisena eri puolilla Suomea sekä kansainvälisen posti- ja rahtiliikenteen parissa. Me kaikki postilaiset kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta ja toivotamme onnellista joulun aikaa sekä hyvää uutta vuotta 2018!

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat

Joulupyhien muistio