Isot talous- ja wc-paperipakkaukset kotiin toimitettuina

09.11.2017

Lokakuusta alkaen isot talous- ja wc-paperipakkaukset saa suoraan kotiin toimitettuina. Kerrostalojen omissa tiloissa oleviin automaatteihin voi nyt kätevästi tilata Smartpost.fi-palvelun kautta myös isot pakkaukset talous- ja wc-paperia.

- Tässä helpottuu kaikkien arki ja kaupassakäynti. Talouspaperit ja wc-paperipaketit ovat usein isoja paketteja ja haastavia kantaa. Ne vievät myös runsaasti tilaa kuljettamisessa. Uskomme, että kuluttajat, niin perheet kuin esimerkiksi ikäihmiset, ottavat erityisesti näiden pakettien toimitukset mielellään suoraan omaan kotitaloon, sanoo Lotus- ja Embo-tuotteiden markkinointipäällikkö Jarkko Riese.

Suomalaiset ostavat yhä enenevässä määrin verkko-ostoksia. Ostajalle yksi merkittävä tekijä verkkokaupassa on ostoksen toimitustapa. Smartpost.fi:n kautta ostokset saa kotiin toimitettuna normaalin postipaketin hinnalla. Toimitusmaksu on korkeintaan 5,90 euroa, osassa tilauksissa toimituksen saa jopa ilmaiseksi.

Miten tilaat talous- ja wc-paperipaketit kotiin?

Mene sivulle Smartpost.fi, valitse ja maksa haluamasi paketit. Tuotteet toimitetaan sinulle siihen Smartpost-automaattiin, jonka olet valinnut. Saat tekstiviestin, kun paketti on saapunut. Voit noutaa paketit sinulle parhaiten sopivana hetkenä oman kerrostalosi tiloissa olevasta automaatista.

Miten Smartpost-automaatit toimivat?

Smartpost-automaatteja käytetään verkkokauppaostosten vastaanottamisen ja lähettämisen lisäksi erilaisten palvelujen vastaanottamiseen. Smartpost-automaatit ovat käytettävissä 24/7. Automaatit ovat modulaarisia ja ne voidaan rakentaa erikokoisista lokeroista. Ensi vuonna Postilla on yhteensä noin 1 500 noutopistettä kauppakeskuksissa, kerrostaloissa ja toimistoissa ympäri Suomea.

Talouspaperien ja verkkokauppaostosten lisäksi automaattiin voi tilata Smartpost.fi:stä arkipäivää helpottavia palveluja. Palvelut ovat esimeriksi suutaripalveluja, pesulapalveluja, näytönvaihto rikkoutuneeseen kännykkään, kodin remontissa tarvittavien koneiden ja laitteiden vuokrausta tai kirjaston aineistojen lainausta. Ruuan verkkokauppaostokset ja tuoreruoka toimitetaan erillisessä kylmälaatikossa, jolloin kylmäketju ei katkea.  

Syyskuussa auennut Smartpost.fi on kauppapaikan beta-versio, jota kehitetään jatkuvasti. Lopullinen versio on valmis vuoden 2018 alkupuolella. Palveluun tulee jatkuvasti lisää uusia yritysten, kuntien ja kaupunkien tarjoamia palveluja.

Verkkokaupan arvioidaan kasvavan Suomessa seuraavina vuosina noin 10 % vuodessa. Posti avaa 1 000 uutta Smartpost-pakettiautomaattia eri puolelle Suomea vuoteen 2019 mennessä. Postilla on tällä hetkellä yli 1 400 palvelupistettä, joista pakettiautomaatteja on yli 500. Euroopassa tätä enemmän pakettiautomaatteja on vain Saksassa Deutsche Postilla. Posti otti pakettiautomaatit käyttöön ensimmäisenä maana Pohjoismaissa vuonna 2011.

Lisätietoa palveluiden kauppapaikasta: www.smartpost.fi