Helsingin Annankadun posti 00120 uudistui ja sai pakettiautomaatin – seuraavaksi uuden myymäläkonseptin saa Tapiolan posti

04.05.2017

Postin oma myymälä Annankadulla Punavuoressa remontoitiin asiakasystävällisemmäksi ja viihtyisämmäksi. Uudistunut posti on myös aiempaa esteettömämpi. Annankadun posti tarjoaa asiakkaille helpompia ja nopeampia lähetystapoja, joissa hyödynnetään digitaalisia ratkaisuja. Postiin avattiin pakettiautomaatti, josta voi noutaa ja lähettää paketteja. Asiakkaiden käytössä on myös tabletteja ja opastavia näyttöjä.

- Postin palveluja voi käyttää eri tavoin, ja tämän monipuolisuuden ja valinnan vapauden halusimme tuoda tarjolle postiin. Teemme uudistuneessa postissa myös yhteistyötä muun muassa verkkokauppojen kanssa, jotka voivat pitää tuote-esittelyjä postissa, Postin palvelupisteverkoston johtaja Anna Lehtonen kertoo.

Kantakaupungin suositun postin henkilökunta palvelee asiakkaita kaikissa postipalveluissa ja -kysymyksissä. Postista voi ostaa muun muassa kortteja, postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Yritysasiakkaiden postilokerot ovat sisäpihan puolella. Valmiiksi maksetut ja sopimusasiakkaiden lähetykset voi jättää nopeasti ja jonottamatta rullaradalle etu- tai takaovella.

Posti, Punavuori, Annankatu 8, 00120 HELSINKI

Avoinna: ma-pe 9.00 - 18.00, la 10.00 - 15.00

Tapiolan posti 02100 muuttaa kesäkuussa

Postin uusittu myymäläkonsepti otetaan seuraavaksi käyttöön Tapiolan postissa, joka muuttaa Heikintorin Kauppamiehentieltä uusiin tiloihin kesäkuun aikana. Posti avataan uudella ilmeellä ja monipuolisin toiminnoin osoitteessa Länsituulentie 4, 02100 Espoo. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muuttoa kotiin lähetettävällä kirjeellä.