Uusi posti aloittaa 02920 Espoon Niipperin alueella 17.3.

26.02.2016

– postipalveluita saa aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin

Postin palvelupisteverkosto Espoossa kasvaa uuteen K-market Niipperiin perustettavalla postilla, josta saa kaikki postipalvelut. Postin kumppanit ovat kokeneita postipalvelujen tarjoaja, joilla on entuudestaan posteja useilla paikkakunnilla.

Niipperin alueella avataan uusi K-supermarket Niipperi 17.3.2016. Kaupan yhteydessä, osoitteessa Niipperintie 3, 02920 ESPOO, palvelee myös uusi täyden palvelun posti.

Niipperin alueen asukkaat asioivat tällä hetkellä Vantaan Askistossa. Palvelut tuodaan nyt entistä lähemmäksi Niipperin asukkaita. Muutoksesta tiedotetaan alueen asiakkaita kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Vantaan Askistossa oleva posti Valintatalo Askisto, osoitteessa Askistontie 1, 01680 VANTAA, palvelee edelleen normaalisti Askiston alueen asiakkaita.

Espoossa on tällä hetkellä lähes 50 Postin palvelupistettä, joista 28 on pakettiautomaatteja, 13 täyden palvelun postia ja 6 noutopistettä. Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Posti toteuttaa muutokset etsimällä palveluvaihtoehtoja, jotka sopivat mahdollisimman hyvin asiakkaiden muuhun arkiasiointiin, esimerkiksi ruokaostosten yhteydessä.

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien ja kirjattujen kirjeiden lähettämisessä voi käyttää Postin uutta verkkopalvelua, jossa voi maksaa postimaksun ja tulostaa lähetykseen osoitekortin. Valmiiksi maksetun lähetyksen voi jättää mihin tahansa postiin. Tutustu palveluun: posti.fi/lahettaminen.