Turun posti 20250 muuttaa K-supermarket Manhattaniin, postin tiloihin avataan Postin yrityspiste

25.04.2016

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja parantaa palvelujen saatavuutta. Turussa verkosto täydentyy yrityksiä palvelevalla yrityspisteellä, kun Pitkämäen posti muuttaa 7.6.2016 K-supermarket Manhattaniin (os. Pitkämäenkatu 4, 20250 Turku).

K-supermarket Manhattanissa posti palvelee laajoin aukioloajoin, maanantaista lauantaihin klo 7-21 ja sunnuntaisin klo 10-18. K-supermarket Manhattanissa palvelee myös Postin pakettiautomaatti, josta pakettien noutaminen ja lähettäminen on erityisen helppoa.

Postin oma myymälä tarjoaa postipalvelut Uhrilähteenkadulla normaalisti 6.6. klo 17 asti. Posti jatkaa toimintaa tilassa 7.6. alkaen yrityspisteenä. Yrityspiste palvelee yrityksiä arkisin klo 8-19. Postin yrityspisteeseen yritykset voivat tuoda valmiiksi maksetut tai sopimuksen mukaan laskutettavat lähetykset nopeasti ja vaivattomasti. Postilokerot ovat yrityspisteessä samassa paikassa kuin aiemmin.

Turun posti 20320 muuttaa aiemmin uutisoidun mukaisesti Länsikeskuksen K-citymarkettiin (os. Markulantie 150, 20320 Turku) syyskuussa 2016.

Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutoksia kotiin ja yrityksiin lähetettävällä kirjeellä.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Turussa Postin palvelupisteverkosto käsittää muutoksen jälkeen 13 postia, 24 Postin pakettiautomaattia ja kaksi Postin yrityspistettä. Palvelupisteiden sijainnit näkyvät kartalla osoitteessa posti.fi/postit.

Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi posti.fi/lahettaminen.

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat postilähetykset.