Turun Kupittaan posti 20700 muuttaa ensi vuonna Kupittaan K-citymarkettiin – postipalveluita saa aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin

24.11.2016

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Kupittaan posti 20700 muuttaa huhtikuussa 2017 samassa kiinteistössä sijaitsevaan Kupittaan K-citymarkettiin (os. Uudenmaantie 17). Posti palvelee K-citymarketissa laajoin aukioloajoin viikon jokaisena päivänä klo 22 asti.

Postin oma myymälä samassa kiinteistössä tarjoaa postipalvelut normaalisti muuttoon asti. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutosta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Uusi Postin yrityspiste avataan tammikuussa

Posti lisää Turussa palveluja yrityksille. Postin yrittäjäasiakkaiden tarpeisiin suunniteltu yrityspiste avataan tammikuun aikana osoitteessa Voimakatu 5, 20520 Turku. Yrityspiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17. Samassa tilassa sijaitsevat yritysten postilokerot, jotka ovat yritysasiakkaiden käytössä klo 8-20. Yrityspisteeseen voi jättää jonottamatta yrityksen valmiiksi maksetut tai laskutettavat kirjeet ja paketit.

Turussa postipalveluja tarjoaa lisäksi 14 palvelupistettä. Turun 25 Postin pakettiautomaattia tekevät pakettien noutamisesta ja lähettämisestä erityisen helppoa ja nopeaa.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat paketit ja kirjatut kirjeet.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

 

Tiedote palvelupistemuutoksesta 16.6.2015: