Siwa Koskenpään posti 42440 muuttaa K-market Viljaan

07.09.2016

Posti 42440 KOSKENPÄÄ tarjoaa postipalveluita toimintansa lopettavassa Siwa Koskenpäässä (os. Jämsänkoskentie 8) torstaihin 29.9. kello 15.30 saakka.

Posti muuttaa K-market Viljaan (os. Kenraalintie 9, 42300 JÄMSÄNKOSKI) perjantaina 30.9. Posti palvelee kaupan aukioloaikoina maanantaista perjantaihin kello 7-21, lauantaisin kello 9-21 ja sunnuntaisin kello 10-21.

K-market Viljasta voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: posti.fi/lahettaminen.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.