Postin vastuullisuussuoriutuminen kultatasoa

09.03.2016

Posti on saanut kansainväliseltä EcoVadis-tutkimusyhtiöltä kultatason arvion sijoittumisestaan vastuullisuussuoriutumisessa vuodelta 2015. Pisteillä 65/100 Posti sijoittuu EcoVadiksen arvioimien yritysten joukossa maailman parhaimman viiden prosentin joukkoon toimialariippumattomassa vertailussa. 

EcoVadis-yhtiö on ostajille ja toimittajille suunnattu vastuullisen hankinnan verkosto, jossa on mukana 25 000 toimittajaa 150 eri toimialalta ja 110 eri maassa. Järjestelmässä toimittajat arvioidaan ja pisteytetään vuosittain kokonaisvaltaisen vastuullisuussuoriutumisen perusteella ympäristövastuun, sosiaalisen vastuun, liiketoiminnan eettisyyden sekä vastuullisen hankinnan osa-alueilla. 

- Postille on tärkeää olla vastuullinen niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaidemme näkökulmasta, jotta olemme ykkösvalinta esimerkiksi verkkokauppiaille sekä heidän asiakkailleen. Ympäristöasioissa olemme olleet edelläkävijä jo pidempään muun muassa hiilineutraaleilla palveluilla. Nyt saimme tunnustusta myös henkilöstövastuusta sekä eettisistä liiketoimintakäytännöistä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin vastuullisuustyötä, toteaa Postin yritysvastuujohtaja Noomi Jägerhorn.

Lisää Postin yritysvastuusta