Postin pakettiautomaatti Lohjan Sokoksella suljetaan 27.5., pakettiautomaatti siirtyy 2.6. Anttilaan

25.05.2016

Postin pakettiautomaatti saa uuden sijainnin, koska Sokoksen kiinteistö Suurlohjankadulla puretaan kesän aikana. Pakettiautomaatti suljetaan Lohjan Sokoksella 27.5., ja se avataan Lohjan uudessa Anttilassa 2.6., os. Kauppakatu 10, 08100 Lohja.

Lohjalla palvelee myös kaksi muuta Postin pakettiautomaattia:

Pakettiautomaatti, Prisma Lohja, Laurinkatu 37, 08105 Lohja

Pakettiautomaatti, K-citymarket Lohja, Ojamonharjuntie 61, 08205 Lohja

Asiakkaat pitävät IROResearchin toteuttamassa tutkimuksessa Postin pakettiautomaatteja helppoudessa, nopeudessa ja aukioloajoissa maan parhaimpina pakettien noutopaikkoina. Postin palvelupisteverkostossa on maanlaajuisesti 480 pakettiautomaattia.

Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Pakettien vastaanottamisessa auttaa Postin mobiilisovellus, joka antaa arvion paketin perilletulopäivästä ja kellonajasta. Jos on tilannut lähetyksen Postin pakettiautomaattiin, sovellus ilmoittaa lähetyksen saapuneen ja kertoo lokerokoodin pakettiautomaatille. Posti-mobiilisovelluksen voi ladata älypuhelimen sovelluskaupasta.

Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi ja jättää paketin postiin uudella Helposti-koodilla www.posti.fi/lahettaminen.

Kaikki Postin palvelupisteet kartalla: www.posti.fi/postit