Postin pakettiautomaatti avataan Tampereen Stockmannille

18.01.2016

Stockmannin tavaratalot Helsingin keskustassa, Tapiolassa ja Turussa saivat Postin pakettiautomaatit syksyllä. Tänään pakettiautomaatti avataan myös Tampereen Stockmannille Herkun yhteyteen. Kyseessä on Tampereen 24. Postin pakettiautomaatti. Postin pakettiautomaatit ovat halutuin tapa vastaanottaa verkkokauppaostoksia. Myös paketin lähettäminen on helppoa ja edullisinta pakettiautomaatilta.

Stockmannille pakettiautomaatit ovat toivottu lisäpalvelu, josta asiakkaat voivat noutaa ja lähettää paketteja muun asioinnin ohessa. Stockmannin yhtenä strategisena painopistealueena on erinomainen, alansa paras palvelu. Pakettiautomaatit täydentävät käytännöllisyyden kautta palveluvalikoimaa entisestään ja mahdollistavat tavarataloissa entistä monipuolisemman asioinnin.

Posti lisää erilaisia palveluvaihtoehtoja, sillä ihmisten liikkuvuus, ajankäyttö ja asiointitottumukset muuttuvat ja palveluilta halutaan joustavuutta. Postiasioinnista 80 prosenttia on pakettien noutamista. Pakettiautomaatit ovat suosittuja, ja niitä pidetään vaivattomana tapana vastaanottaa paketteja. Postin palvelupisteverkostossa on maanlaajuisesti 480 pakettiautomaattia.

Tampereen Stockmannin Postin pakettiautomaatti sijaitsee -1 kerroksessa Stockmannin Herkun yhteydessä os. Hämeenkatu 4, 33100 Tampere.

Asiakas voi valita Stockmannin pakettiautomaatin vakinoutopisteekseen Postin verkkosivuilla.

Kaikki Postin palvelupisteet kartalla