Postin ja Kiilto Family -konsernin yhteistyö laajenee

28.04.2016

Suomalainen Kiilto Family -konserni on laajentanut yhteistyötään Postin kanssa tammikuusta 2016 alkaen. Posti huolehtii konsernin kappaletavaraliikenteestä ja rahdin jakelusta kaikkialle Suomeen. Sopimuksen piiriin kuuluvat Kiilto Familyn kemianteollisuuden tuotteita valmistava Kiilto Oy sekä hygienia- ja puhtausalalla toimiva KiiltoClean Oy.

- Meille Kiillolla on tärkeää, että asiakkaamme saavat hyvää palvelua ja tilaamansa tuotteet sovitussa aikataulussa. Kuljetus on osa tätä kokonaisuutta. Toimitusvarmuus sekä laadukas ja vastuullinen toiminta on meille tärkeää. Posti tarjoaa kattavan valtakunnallisen verkoston ja toiminnassaan pyrkii ymmärtämään asiakastaan, kertoo Kiilto Oy:n ostopäällikkö Vilma-Lotta Moisio.

- Kiillon korkean kokonaislaadun vaatimukset kulkevat käsi kädessä Postin palveluiden ja kyvykkyyksien kanssa. Luotettavuutensa, monipuolisuutensa ja toimintavarmuutensa lisäksi Posti on ihmiskeskeinen kumppani. Olemme iloisia, kun saamme toimia Kiillon kanssa aiempaa kokonaisvaltaisemmin. Olemme Kiillon tavoin sitoutuneet toiminnassamme myös kestävään kehitykseen sekä ympäristön huomioimiseen. Kaikki Postin palvelut Suomessa ovat 100 % hiilineutraalit, toteaa Kuljetuspalveluista vastaava johtaja Jaakko Kaidesoja Postista.

Kiilto Family halusi itselleen luotettavan valtakunnallisen toimijan, jolla on kykyä ja halua ratkaista yrityksen tarpeita kokonaisvaltaisesti. Kiillon tuotteet ja toiminta pohjautuvat korkeaan kokonaislaatuun. Postille Kiillon vaatimustasoon vastaaminen onnistuu erinomaisesti sen kattavan jakeluverkoston, laadukkaiden palveluiden ja pitkälle kehitettyjen toiminta- ja seurantajärjestelmien ansiosta.