Postin Baltian alueen johtajaksi Tarmo Tael

31.10.2016

Postin Baltian alueen paketti- ja logistiikkapalveluiden johtajaksi on nimitetty 1.1.2017 alkaen Tarmo Tael. Tael siirtyy Posti Groupiin logistiikkayritys DPD Eesti AS:sta, missä hän on toiminut maajohtajana vuodesta 2006 alkaen. Baltian alue on nostettu Posti Groupin  strategiassa paketti- logistiikkapalveluiden kotimarkkina-alueeksi.

- Toivotan Tarmo Taelin lämpimästi tervetulleeksi Posti Groupiin johtamaan paketti- ja logistiikkapalveluita Baltian maissa. Arvostamme Taelin vahvaa toimialaosaamista pakettiliiketoiminnassa sekä Baltian alueen tuntemusta. Tavoitteenamme on olla asiakkaiden ensisijainen kumppani logistiikan ja verkkokaupan palveluissa niin Suomessa kuin Baltiassa, sanoo Postin paketti- ja logistiikkapalveluiden johtaja Jukka Rosenberg.

Posti Group toimii Baltian maissa Itella-nimellä ja tarjoaa yrityksille kattavat kokonaislogistiikkapalvelut varastoinnissa, kuljetuksessa ja pakettipalveluissa. Kuluttajille Posti Groupilla on Baltian laajin, 1200 kappaleen noutopisteverkosto ja kotiinkuljetuspalvelu. Posti Group on toiminut Baltiassa nimellä Itella Logistics vuodesta 2006 lähtien.

- Olen iloinen uudesta tehtävästäni ja työstäni Itellassa. Odotan innolla ensimmäistä työpäivääni, Tarmo Tael kertoo.

Tael raportoi Jukka Rosenbergille. Viron Itella Logisticsin johtajana jatkaa Meelike Paalberg, Latvian ja Liettuan johtajana jatkaa Rasma Saule. He raportoivat Tarmo Taelille.

Postilla on DHL:n ja Bringin kanssa verkkokaupan yhteistyösopimus, joka kattaa 16 maata ja 43 000 palvelupistettä. Tämä kumppaniverkosto tarjoaa yhdenmukaiset ulkomaan pakettitoimitukset 16 Euroopan maassa. Posti tuottaa pakettitoimitukset verkoston loppuasiakkaille Suomen lisäksi Viroon, Latviaan ja Liettuaan uuden, Baltian laajimman, 1200 kappaleen noutopisteverkoston avulla. Vastaavasti suomalaiset verkkokaupat saavat käyttöönsä kaikkiin verkostomaihin samat laatuvaatimukset täyttävän toimitustavan.