Posti kuljettaa Nurmeksen kaupungin kotiateriat

25.10.2016

Posti hoitaa Nurmeksen kaupungin kotiateriakuljetukset. Kotiateriapalvelun käyttäjiä ovat vanhukset, joille viedään arkipäivisin lämmin ateria kotiin. Posti hakee kaupungin keskuskeittiöltä lämpöastioihin pakatut ruoat ja jakaa ne viimeistään kahden tunnin sisällä. Viikoittainen ateriamäärä on noin 130.

- Olemme erittäin tyytyväisiä Postin palveluun. Posti vie ateriat perille minuuttien tarkkuudella ja vaikka toimituksissa tapahtuu muutoksia lähes päivittäin, menevät ateriat varmasti ja luotettavasti perille. Lisäksi vanhukset kokevat palvelun turvallisena, kun tuttu henkilö tutussa työasussa tulee sisään, toteaa kaupungin ruokapalvelupäällikkö Mervi Liiten.

Liiten arvostaa myös  tiivistä keskusteluyhteyttä Postin kanssa kaikissa ateriatoimituksiin liittyvissä asioissa.

- Meille on tärkeää tietää, jos vanhus ei ole jostain syystä syönyt ruokia tai jos hänen kotiinsa ei päästä tai hän ei ole kotona ateriatoimituksen aikana. Postin kuljettajilla ovat mahtavan hyvät hoksottimet ja he huomaavat nopeasti normaalista poikkeavia asioita, Liiten kiittelee.

Posti toteuttaa ateriakuljetuksia tällä hetkellä noin 100 paikkakunnalla: viemme vuodessa 2 miljoonaa ateriaa koteihin ja päivittäin 500 000 ateriaa päiväkoteihin, kouluihin, palvelutaloihin ja muihin kuntien toimipisteisiin.

Kaikki Postin tarjoamat alueelliset ateriakuljetukset ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja, jolloin kuljetusajat ja paikat sekä toimintatavat on sovittu asiakkaan tarpeen mukaan. Posti koetaan tutuksi ja luotettavaksi kuljetuskumppaniksi. Vuoden 2015 alusta alkaen kaikki Postin palvelut Suomessa ovat 100 % hiilineutraaleja.