Posti ja Securitas aloittivat hälytys- ja vartiointipalveluihin liittyvän alueellisen yhteistyön

04.02.2016

Posti tavoittaa joka arkipäivä 2,8 miljoonaa kotitaloutta, ja kehittää nyt kumppaneiden kanssa uusia kotiin tarjottavia palveluja. Securitas ja Posti ovat aloittaneet kevään kestävän kokeilun Muhoksen ja Ylivieskan taajama-alueilla. Postin vartijatyöhön kouluttautuneet työntekijät huolehtivat Securitaksen toimeksiannoista arkisin sovituilla alueilla.

- Postin vahvuus on nimenomaan maanlaajuinen ammattilaisten verkosto, joka kattaa pienimmätkin paikkakunnat ja harvaan asutut alueet. Tämä tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia Securitaksen kaltaisille toimijoille laajentaa toimintaansa. Odotamme innolla, millaisia näkymiä kokeilu avaa molemmin puolin, Pohjois-Suomesta vastaava Postin kuljetuspäällikkö Jukka Nivalainen kertoo.

- Securitas haluaa kokeilulla testata mahdollisuuksia laajentaa ja parantaa hälytysajovalmiutta entisestään. Posti on Securitakselle luonteva yhteistyökumppani valtakunnallisena toimijana, toteaa Securitaksen Pohjois-Suomen aluejohtaja Jan Pilvi.

Perinteisen postivolyymin vähentyessä digitalisaation myötä Posti panostaa uuden liiketoiminnan kehittämiseen hoivaan, turvallisuuteen ja kodinhoitoon liittyvissä palveluissa. Postin koko maan kattava ammattilaisten ja kuljetuskaluston verkosto voi hyödyttää lähetysten ja aterioiden jakelun ohella monin tavoin yrityksiä, kuntia ja kuluttaja-asiakkaita.