PoniExpress-pilotti starttaa Helsingissä

01.04.2016

Kolme ponia, Maksi, Flexi ja Kykki, tulevat pääkonttorille 1.4. klo 13-14,
työt PoniExpress-palvelussa alkavat maanantaina.

- uusi palvelu täydentää Posti Green -valikoimaa urbaanissa ympäristössä

Digitalisaatio ja hevosvoima yhdistyvät Postin uudessa pikapalvelussa, jossa kuluttajapaketteja viedään asiakkaan kotiin kauramoottoriavusteisesti. Pääkaupunkiseudulla 4. huhtikuuta alkava pilotti toteutetaan yhdessä paikallisten hevostallien kanssa. Mukana on viisitoista jakajaa, kuusi hevosta ja kolme ponia.

- Olemme kyselleet jakajiltamme kiinnostuksesta pilottiin ja kokemuksesta hevosista. Ilahduttavan monelta kokemusta löytyykin ja tottumattomat istuvat matalamman ponin selkään, jakelujohtaja Anu Punola kertoo.

Ratsut on varustettu lukittavilla satula- ja Ergolaukuilla, jolloin mukaan saadaan pikkupakettien lisäksi pikakirjepostia. Jakajilla on tietenkin mukana älypuhelimet.

- Sympaattinen ja ympäristöystävällinen toimitustapa tuo reipasta neliä pikatoimituksiin. Tulemme varmasti saamaan positiivista näkyvyyttä ja erottaudumme kilpailijoista. Uskomme päihittävämme sukkahousupyöräilijät mennen tullen, Anu tsemppaa.

Oleellista palvelussa on "ajoneuvojen" edullisuus. Hevosten ja ponien liisaus on varsin huokeaa esimerkiksi sähköautoihin verrattuna.

Tutustumisiltapäivä pääkonttorilla klo 13-14

Osa jakajista totuttelee vielä ratsuihinsa perjantaina. Rauhallista käyntiä harjoitellaan keskuspuistossa ja lenkki päätyy Postin pääkonttorille. Halukkaat pääsevät tutustumaan poneihin klo 13-14 välisenä aikana. Mukaan voi ottaa porkkanaa ja vaikkapa pääsiäisen rairuohot.

Turvallisuus ennen kaikkea. Heijastimella varmistetaan, että ratsut näkyvät liikenteessä.

#ihahahahaa