Parolan posti 13720 muuttaa Valintatalosta K-supermarkettiin 25.10.

29.09.2016

Posti 13720 PAROLA tarjoaa postipalvelut Valintatalo Parolassa (os. Parolantie 37) maanantaihin 24.10. klo 16 saakka.

Posti muuttaa K-supermarket Hattulaan  (os. Tallitie 4) tiistaina 25.10. Postipalvelut saa avauspäivänä klo 10 alkaen. Posti palvelee muutoin kaupan aukioloaikoina maanantaista perjantaihin klo 8-21, lauantaisin klo 8-20 ja sunnuntaisin klo 10-19.

K-supermarket Hattulasta voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.