OpusCapita ostaa saksalaisen jCatalogin

26.04.2016

Posti Group -konserniin kuuluva OpusCapita ostaa saksalaisen ohjelmistoyhtiö jCatalog Software AG:n. jCatalogin sähköisen kaupankäynnin, tuotekatalogi- ja toimittajahallinnan sekä hankintaprosessien ratkaisut täydentävät OpusCapitan hankinnasta maksuun -tarjontaa. Sopimus kaupasta allekirjoitettiin 25.4.2016.

jCatalogin pääkonttori sijaitsee Dortmundissa ja se työllistää yhteensä noin 130 henkilöä Euroopassa ja Yhdysvalloissa. jCatalog palvelee yli 250 asiakasta sisältäen suuria globaaleja yhtiötä kuten Liebherr, Rossman, Audi, IBM, Miele, Schindler ja Maersk. jCatalogin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 10 miljoonaa euroa. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

- jCatalogin ratkaisut ja osaaminen täydentävät OpusCapitan palvelutarjontaa, ja tämä on tärkeä askel tavoitteenamme tulla johtavaksi toimijaksi yritysten ostamisen ja maksamisen globaalissa ekosysteemissä. Olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota jCatalogin edistyksellisiä ratkaisuja ja osaamista asiakkaillemme. Toivotamme jCatalogin henkilöstön tervetulleeksi osaksi OpusCapitaa, sanoo OpusCapitan toimitusjohtaja Patrik Sallner.     

- OpusCapita on täydellinen koti jCatalogille ja olemme vakuuttuneita siitä, että yhdistämällä voimame me voimme tarjota innovatiivisia ratkaisuita asiakkaillemme ja samalla kiihdyttää kasvua, sanoo jCatalogin toimitusjohtaja Stephan Albers.

Yhtiöiden yhdistäminen aloitetaan välittömästi. jCatalogin toimitusjohtaja Stephan Albers on nimitetty OpusCapitan johtoryhmään, ja hän johtaa Buyer-Supplier Ecosystem Products -yksikköä. 

jCatalog
Saksalainen Dortmundissa toimiva jCatalog Software AG on yritysten katalogihallinnan ja hankintaratkaisujen johtava globaali toimittaja. Yhtiön hankinnasta maksuun -ratkaisut tukevat yritysten kaikkia hankintamalleja. jCatalogin tuotetiedon hallinnan ratkaisut varmistavat ja vähentävät tiedon hallinnointiin käytettävää aikaa ja resursseja. www.jcatalog.com

Lisätietoja

Pellervo Hämäläinen, viestintäpäällikkö
Puh. 040 674 5257, pellervo.hamalainen@opuscapita.com