OpusCapita aloittaa yhteistoimintaneuvottelut Finance and Accounting Outsourcing -liiketoimintayksikön Suomen toiminnoissa

08.08.2016

OpusCapita on tänään ilmoittanut aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut Finance and Accounting Outsourcing -liiketoimintayksikön Suomen toiminnoissa tavoitteenaan kehittää nykyisiä toimintoja vastaamaan markkinoiden kysyntää ja asiakastarpeita Suomessa.

Suunnitellulla toimintamallin uudistuksella tavoitellaan kustannustehokkuuden ja palveluiden laadun parantamista selkeyttämällä prosesseja, karsimalla päällekkäisyyksiä ja vähentämällä henkilöstöä. Toimenpiteillä tavoitellaan 1,7 miljoonan euron säästöjä vuositasolla toisesta vuosineljänneksestä 2017 alkaen.

Yhteistoimintaneuvotteluiden kohderyhmässä on yhteensä 126 työntekijää Suomessa. Alustavan arvion mukaan vähennystarve on enintään 43 henkilöä. Neuvottelut koskevat Espoon, Jyväskylän, Kuopion, Tampereen ja Turun toimipisteitä.

Neuvottelut alkavat 9.8.2016 ja niiden arvioidaan kestävän kuusi viikkoa. Mahdolliset muutokset henkilöstövähennyksineen on suunniteltu toteutettavan 2016 loppuun mennessä.

Lisätietoja:

Pellervo Hämäläinen, viestintäpäällikkö, OpusCapita
pellervo.hamalainen(at)opuscapita.com
p. 040 674 5257