Nuorille Leijonille oma postimerkki

15.01.2016

Omakuvapostimerkki nuorten MM-jääkiekon kultajoukkueen kunniaksi tulee myyntiin Postin verkkokauppaan 15. tammikuuta. Kotikisoissa loistaneista Nuorista Leijonista postimerkkiin ikuistetaan Miro Keskitalo, Kasperi Kapanen sekä Vili Saarijärvi. Postimerkin kuvan on ottanut Yelena Rusko heti voittomaalin jälkeen loppuottelussa 5.1.2016. Postimerkin suunnittelusta vastaavat Susanna Rumpu ja Ari Lakaniemi

Omakuvapostimerkkinä toteutettava merkki on 1. luokan ikimerkki. Sitä voi ostaa Postin verkkokaupassa (www.posti.fi/ostoksille) 10 kappaleen arkissa hintaan 11,00 euroa / arkki 15. tammikuuta alkaen. 

- Haluaisimme tuoda postimerkissä esille sitä positiivista energiaa mitä Nuoret Leijonat tarjosivat kansalle koko turnauksen ajan sekä peleissä että iloa ja itsevarmuutta hehkuvissa haastatteluissa, Design Manager Tommi Kantola Postista kertoo. 

Postimerkkiin pääsy on kunnia-asia ja osoitus yhteiskunnallisesti tärkeästä asemasta tai suuresta saavutuksesta. - Mielestämme tämä MM-kulta on ehdottomasti sellainen, Kantola sanoo.

- Tämä on kunnianosoitus koko Nuorten Leijonien joukkueelle ja loistavasti sujuneille MM-kotikisoille. Joukkueen puolesta haluan vielä kerran kiittää myös mahtavasti turnauksessa mukana elänyttä suomalaisyleisöä, jonka kannustus oli aivan omaa luokkaansa, MM-kisojen pääsihteeri ja Suomen Jääkiekkoliiton urheilutoimenjohtaja Timo Bäckman iloitsee.

Kuvamateriaalia tiedotusvälineiden käyttöön

Tutustu Postin verkkokaupassa kaikkiin myynnissä oleviin postimerkkeihin: www.posti.fi/ostoksille.