Nokian posti 37100 muuttaa uuteen Prismaan

14.10.2016

– postipalveluita saa aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Nokian posti 37100 muuttaa ensi vuoden lopulla Nokian Prismaan. Yrittäjäkadun ja Nokian valtatien varteen valmistuu uusi Prismakeskus vuoden 2017 lopulla. Posti palvelee Prismassa laajoin aukioloajoin viikon jokaisena päivänä.

Postin oma myymälä Välikadulla tarjoaa postipalvelut normaalisti muuttopäivään asti. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutosta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

S-market Nokian tiloissa sijaitseva Postin pakettiautomaatti siirtyy myös Prismakeskukseen. Nokialla on lisäksi kolme muuta Postin pakettiautomaattia:

Nokian alueella postipalvelut saa myös kahdesta muusta palvelupisteestä:

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen.

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat paketit ja kirjatut kirjeet.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

Tiedote palvelupistemuutoksesta 16.6.2015